Pori Pride 2023

Pori Pride 2023

Pori Pride 2023 pidetään lauantaina 12.8, oheisohjelmat samalla viikolla!

Pori Pride on vuosien sarja sateenkaarevia kesätapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville ihmisille, sateenkaari-ihmisten läheisille, ja kaikille sateenkaarimyönteisille kävijöille mahdollisuuksia kohtaamiseen, iloon, riemuun ja kulttuurista nauttimiseen, opastusta tiedon ja tuen äärelle, sekä nostaa esille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhteiskunnallista asemaa ja ihmisoikeuksia. Tämän vuoden pride-lauantain ohjelmaan kuuluu marssi-mielenosoitus ja juhla.

Pori Pride on pidetty vuosina -13, -19, -21, -22 ja nyt -23. Tapahtumasta on vuodesta -19 lähtien vastannut itsenäinen Pori Pride -työryhmä, joka koostuu moninaisesta joukosta pride-henkiseen tapahtumajärjestämiseen innokkaita vapaaehtoisia. Lue ohjeet vapaaehtoiseksi liittymiseen täältä!

Pori Pride -työryhmän suunnittelemat tapahtumat ovat pääsymaksuttomia ja kaikille avoimia. Yritykset ja yhteisöt voivat järjestää myös oma-aloitteisesti Pride-henkistä ohjelmaa, joista mieluusti kerromme menovinkkeinä someissa ja nettisivulla. Sateenkaarevat paikalliset tapahtumat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi täydentämään Pride-viikon virallista ohjelmaa. Ota yhteyttä!

Mitä se on, missä ja milloin? – Seuraa somekanavien ja tuiki tärkeän ohjelmasivumme tiedotusta.

Nettisivu, poripride.com/OHJELMA

Instagram, @pridepori

Facebook, Pori Pride

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *