Pori Pride

Ota yhteyttä

Onko kysyttävää? Haluatko nostaa meitä tapetille mediassa? Haluatko järjestää oman, avoimen Pride-henkisen tapahtuma Pride-viikollamme? Ota yhteyttä tyoryhma (a) poripride.fi

2024: Pride-marssin toteutukseen 10.8. tarvitaan liikenteenohjaajia. B-ajokortti vaaditaan, tehtävään perehdytetään. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu liikenteenohjaajaksi tästä linkistä. Pride kuuluu kaikille! Haluatko mukaan työryhmään vapaaehtoiseksi apukäsiksi ja tekijäksi? Täytä lomake tästä linkistä.

2024: Blokki-ilmoittautuminen ryhmille on avoinna! Ilmoittautumalla tämän linkin kautta porukkanne huomioidaan jo hyvissä ajoin marssin suunnittelussa ja se saa oman paikkansa marssijärjestyksessä, joka julkaistaan viikkoa ennen pääpäivää ohjelmasivulla ja Pori Priden someissa. Etukäteen ilmoittautuneet ryhmät mainitaan juontajan kuulutuksin kun ne neuvotaan järjestäytymään omalle paikalleen marssia varten. Ilmoittautuminen on marssiin järjestäytymistä sujuvoittava käytäntö, se on vapaaehtoista, ja se ei ole edellytys marssiin osallistumiseksi.

Lisäksi löydät meidät Facebookista ja Instagramista