Pori Pride

Ohjelma

Pori Priden pääpäivä on lauantaina 12.8.-23, ja oheisohjelmat samalla viikolla!

Pori Pride -työryhmän suunnittelema ohjelma on osallistujille maksutonta ja kaikille avointa. Ohjelmaan voi tulla muutoksia, ja seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeistuksia koronatilanteesta Satakunnan alueella. Tulethan tapahtumiin vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia sekä mahdollinen alueellinen maskisuositus.

LAUANTAI

Aika: Elokuinen lauantai 12.8, klo 13 alkaen.

Paikka: (Porissa. 🐻🏳️‍🌈 Infotaan lähiakoina.)

Saapuminen: (Poriin. 🐻🏳️‍🌈 Infotaan lähiaikoina.)

Ohjelma: Luvassa on marssi, puheita ja livemusiikkia, open mic -puheenvuoroja, kojuja ja infopisteitä, yhteisteoksena katuliitupiirroksia.


Hyödyllistä tietoa, usein kysytyt kysymykset:

– Pride-tapahtumat Suomessa: https://seta.fi/jarjesto/pride-tapahtumat-suomessa/
– Sukupuolineutraalit wc:t Porissa? Linkki tässä: https://www.transperheet.fi/wc/
– Saavutettavuus ja esteettömyys, turvallisemman tilan periaatteet: https://poripride.fi/pori-pride/saavutettavuus-ja-esteettomyys/
– Pori Priden päätapahtumissa paikalla häirintäyhdyshenkilöt Lari Kontula ja Jarkko Linnanvirta. Kuka tahansa järjestäjä tai osallistuja voi kääntyä puoleemme, jos kokee jotain – mitä tahansa – asiatonta tai häiritsevää. Yhdessä pohditaan, mistä tilanteessa on kyse ja mitä asialle voisi tehdä. Lisäksi vastaamme viesteihin somessa, FB, Insta, sekä keräämme kävijäpalautetta verkossa.
– Soittolistat? Pori Pride 2022, Pori Pride 2021

SUNNUNTAI

Sunnuntai 13.8.-23, Pori Pride – Palautekysely verkossa, linkki julkaistaan sunnuntaina somessa. Kävijöiltä saatu palaute on arvokasta ja auttaa tapahtuman kehittämisessä.

PRIDE KUULUU KAIKILLE! – OHEISOHJELMAT & MENOVINKIT

Yritykset, yhdistykset, seurat ja muut yhteisöt voivat järjestää myös oma-aloitteisesti Pride-henkistä ohjelmaa, joista mieluusti kerromme menovinkkeinä someissa ja nettisivulla. Paikalliset sateenkaaritapahtumat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi täydentämään Pride-viikon virallista ohjelmaa.

Keskiviikko 9.8.-23. Pride-kylttipaja klo 15-17, Kulttuuripaja Lumossa. Osoite: Kulttuuripaja Lumo, Otavankatu 5C, Pori. Kylttipaja järjestetään elokuussa osana Pori Pride  -viikkoa! 🐻🏳️‍🌈 Tule tekemään oma kylttisi marssia varten.

Keskiviikko 9.8.-23. Sateenkaarikahvila klo 17-20, Ystäväkahvila Murussa.Osoite: Otavankatu 5A, Pori. Alakerta, siis ovesta sisään ja portaat alas.

Sateenkaarikahvila on avoin ja maksuton tapahtuma. Mukava meininki, tietoa ja tukea, rentoa yhdessäoloa turvallisemman tilan periaattein.

Sateenkaarikahvila on Satakunnan Setan, Kulttuuripaja Lumon ja Ystäväkahvila Murun yhteistyöllä syntynyt tapahtuma, ja se on toiminut oikein ilahduttavalla kävijämäärällä jo vuodesta 2018 lähtien. Sillä on oma Facebook-ryhmänsä: Sateenkaarikahvila (Pori), ja tulevista tapahtumista tiedotetaan myös Satakunnan Setan omissa tiedotusväylissä- yhdistyksen nettisivu, somet ja sähköpostin infolista. Lämpimästi tervetuloa mukaan pride-henkiseen kahvilaan!

Esteettömyystiedot, info: Selkeät opasteet, ulko-ovi on avoinna tai aukeaa helposti painikkeella. Sukupuolittamattomat wc:t. Lumon sisäänpääsy on esteetön ja samassa talossa, Yhteisötalo Otavan pääaulassa on inva-wc.

Ohjelmasivua päivitetään. Lisää tietoja tulossa lähempänä ajankohtana.