Pori Pride

Ohjelma

Pori Priden pääpäivä on lauantaina 10.8.-24, ja oheisohjelmat samalla viikolla!
Pori Pride -työryhmän suunnittelema ohjelma on osallistujille maksutonta ja kaikille avointa.

LAUANTAI 10.8.-24

Tiedot päivitetään myöhemmin! Osallistu, vaikuta. Tule mukaan rakentamaan maailman paras Pori Pride täyttämällä lomake tästä linkistä.

SUNNUNTAI 11.8.-24

Sunnuntai 11.8.-24, Pori Pride – Palautekysely verkossa, linkki julkaistaan sunnuntaina somessa. Kävijöiltä saatu palaute on arvokasta ja auttaa tapahtuman kehittämisessä.

PRIDE KUULUU KAIKILLE! – OHEISOHJELMAT & MENOVINKIT

Yritykset, yhdistykset, seurat ja muut yhteisöt voivat järjestää myös oma-aloitteisesti Pride-henkistä ohjelmaa, joista mieluusti kerromme menovinkkeinä someissa ja nettisivulla. Paikalliset sateenkaaritapahtumat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi täydentämään Pride-viikon virallista ohjelmaa.


Usein kysytyt kysymykset:
– Pride-tapahtumat Suomessa: https://seta.fi/jarjesto/pride-tapahtumat-suomessa/
– Saavutettavuus ja esteettömyys, turvallisemman tilan periaatteet: https://poripride.fi/pori-pride/saavutettavuus-ja-esteettomyys/
– Pääpäivä-lauantaissa paikalla ovat myös vapaaehtoiset häirintäyhdyshenkilöt. Kuka tahansa järjestäjä tai osallistuja voi kääntyä puoleemme, jos kokee jotain – mitä tahansa – asiatonta tai häiritsevää. Yhdessä kanssasi pohditaan, mistä tilanteessa on kyse, ja mitä asialle voisi tehdä nyt ja jatkossa. Lisäksi vastaamme viesteihin somessa, FB, Insta, sekä keräämme sunnuntaina kävijäpalautetta verkossa.
– Spotify-soittolistat? Pori Pride 2021, Pori Pride 2022, Pori Pride 2023