Pori Pride lauantaina 30.7.-22, oheisohjelmat samalla viikolla!

Pori Pride lauantaina 30.7.-22, oheisohjelmat samalla viikolla!

Luvassa on näkyvä ja kuuluva sarja sateenkaarevia kesätapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville ihmisille, sateenkaari-ihmisten läheisille, ja kaikille sateenkaarimyönteisille kävijöille mahdollisuuksia kohtaamiseen, iloon ja juhlaan, riemuun ja kulttuurista nauttimiseen, opastusta tiedon ja tuen äärelle, sekä nostaa esille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhteiskunnallista asemaa ja ihmisoikeuksia.

Pori Pride on pidetty vuosina 2013, 2019, 2021 ja pidetään tänäkin vuonna. Tapahtumasta on vuodesta -19 lähtien vastannut itsenäinen työryhmä, joka koostuu moninaisesta joukosta pride-henkiseen tapahtumajärjestämiseen innokkaita vapaaehtoisia. Työryhmä toimii tasa-arvon edistämiseksi erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen parissa, mutta tasa-arvo on meille myös laajemmin tärkeä arvo. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää ja toimimme aktiivisesti syrjintää vastaan, perustui se sitten seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoleen, etnisyyteen, uskontoon, kieleen tai mihinkään muuhun ihmisen henkilökohtaiseen ominaisuuteen.

Pori Pride -työryhmän kesälle 2022 suunnittelemat tapahtumat ovat pääsymaksuttomia ja kaikille avoimia. Yritykset ja yhteisöt voivat järjestää myös oma-aloitteisesti Pride-henkistä ohjelmaa, joista mieluusti kerromme menovinkkeinä someissa ja nettisivulla. Sateenkaarevat paikalliset oheisohjelmat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi täydentämään Pride-viikon virallista ohjelmaa.

Mitä se on, missä ja milloin? – Seuraa somekanavien tiedotusta, ja tuiki tärkeän ohjelmasivumme päivityksiä.

Instagram, https://www.instagram.com/pridepori/
Facebook, https://www.facebook.com/poripride/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *