Pori Pride 2024

Pori Pride 2024

Pori Pride 2024 pidetään lauantaina 10.8, oheisohjelmat samalla viikolla!

“Maailman paras Pori Pride!”

Pori Pride on vuosien sarja sateenkaarevia kesätapahtumia, joiden tarkoituksena on tarjota seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville ihmisille, sateenkaari-ihmisten läheisille, ja kaikille sateenkaarimyönteisille kävijöille mahdollisuuksia kohtaamiseen, iloon, riemuun ja kulttuurista nauttimiseen, opastusta tiedon ja tuen äärelle, sekä nostaa esille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhteiskunnallista asemaa ja ihmisoikeuksia.

Pori Pride on pidetty vuosina -13, -19, -21, -22, -23. Nyt lähdemme pridea kohti myös -24. Tapahtuma on aina syntynyt monen upean tahon yhteistyöllä ja sen järjestämisestä on vuodesta -19 lähtien vastannut itsenäinen Pori Pride -työryhmä, joka koostuu moninaisesta joukosta pride-henkiseen tapahtumajärjestämiseen innokkaita vapaaehtoisia. Osallistu, vaikuta! Lue ohjeet vapaaehtoiseksi liittymiseen täältä!

Pori Pride -työryhmän suunnittelemat tapahtumat ovat pääsymaksuttomia ja kaikille avoimia. Yritykset ja yhteisöt voivat järjestää myös oma-aloitteisesti Pride-henkistä ohjelmaa, joista mieluusti kerromme menovinkkeinä someissa ja nettisivulla. Sateenkaarevat paikalliset tapahtumat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi täydentämään Pride-viikon virallista ohjelmaa. Ota yhteyttä!

Mitä se on, missä ja milloin? – Seuraa somekanavien ja tuiki tärkeän ohjelmasivumme tiedotusta.

Nettisivu, poripride.com/OHJELMA

Instagram, @pridepori

Facebook, Pori Pride

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *