Ohjelmaa Pori Priden puistojuhlassa

Ohjelmaa Pori Priden puistojuhlassa

Pori Priden puistojuhla on marssin jälkeen vietettävä yhteispiknik Kirjurinluoto Arenalla. Puistossa väkeä tervehtivät puheillaan Pori Pride -työryhmä, Porin kaupunginhallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja Anne Liinamaa ja Turku Pride ry:n puheenjohtaja Amro El-khatib.

Puheiden jälkeen on aika juhlia päivää Duo Saara ja Mikon kanssa!

Duo Saara ja Mikko on porilainen tunnelmaduo, joka keikkailee Porin seudulla juhlissa ja kahviloissa. DSM esittää kovereita tilaisuuden tyylin mukaan ja onpa vuosien aikana syntynyt muutama omakin kipale. Duo Saara ja Mikko on veikeä ilmestys lavalla jo legendaarisiksi muodostuneiden spiikkien ja hilpeän asenteen ansiosta. Fiilistelyä kyynelistä nauruun ja naurusta kyyneliin. Tärkeintä tälle parivaljakolle on kuitenkin rakkaus, jota jokainen esiintyminen on pullollaan.

Lavaohjelman aikana ja sen jälkeenkin voi käydä testaamassa sirkustelua Satasirkuksen kanssa, ostaa Pride-henkisiä tuotteita tai herkutella Satakunnan kulttuuridemokraattien lettukojulla. Puistojuhlassa on myös mahdollisuus saada Sexpon harjoittelijoiden seksuaalineuvontaa, käydä moikkaamassa Satakunnan Setan tyyppejä ja vierailla Porin nuorisopalveluiden Nuokkapakulla!

Tule mukaan nauttimaan iloisesta ilmapiiristä ja mukavasta piknikistä! Toivotaan yhdessä sään suosivan meitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *